Integritetspolicy

Vilka vi är

SGS Safety Gun Strap säljs och marknadsförs av Harpsöe Alltjänst AB under namnet Harpsöe Sweden.

Kontaktuppgifter:

Harpsöe Alltjänst AB
Box 3012
531 03 Vinninga

Tel: 0721-77 83 27
E-post: info@harpsoesweden.se

Vår webbplatsadress är: https://harpsoesweden.se.

 

Integritetspolicy för harpsoesweden.se

Det är viktigt för oss på Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB) att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter och personliga data.  
Därför gör vi vårt bästa för att informera om hur vi samlar in, behandlar och delar med oss utav denna information.    
 
Vi arbetar för att följa alla bestämmelser för den nya personuppgiftslagen GDPR (General Data Protection Regulation) och vi vill ge dig en bra och trygg upplevelse när du besöker Harpsoesweden.se och när du väljer att prenumerera på nyhetsbrev från Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB).  

 

 
Vilka uppgifter samlar vi in?  

Nyhetsbrev  
När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev så uppger du namn, postnummer, intresse, e-postadress, samt kundtyp. Vi använder sedan dessa uppgifter för att skicka ut nyhetsbrev till dig. Vi importerar även in uppgifterna till tredjepart för att rikta relevanta annonser via sociala medier.  
 
Önskar du avsluta din prenumeration på nyhetsbrev från Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB)  så kan du göra detta genom att klicka på länken ”Avanmäl nyhetsbrev” längst ned i nyhetsbrevet. Du kan även kontakta vår kundtjänst på info@harpsoesweden.se. När du väljer att avsluta din prenumeration så raderar vi dina uppgifter från vår Nyhetsbrevsdatabas.  

Analys och spårning  
För vår analysspårning så lagrar vi din besöksdata i 26 månader, med avsikt för uppföljning av antal sessioner, källor, enheter, geografiska data och händelser på denna webbplats för att förbättra vår användarupplevelse med tiden. Avsikten är att skapa relevant innehåll, samt att mäta, förbättra samt vidtaga åtgärder efter våra användares behov. 

Enhetsidentifierare  
Används exempelvis för att identifiera din IP-adress och den typ av enhet som du använder. 

Geografisk information  
Vi spårar din geografiska placering. 

Information och spårning  
Detaljer om hur du navigerar på hemsidan, samt genom vilken källa eller kanal du har hittat till harpsoesweden.se.  

Kunduppgifter 

Utöver ovanstående punkter så samlar vi och behandlar följande när du handlar via harpsoesweden.se: 

  • Namn
  • Telefonnummer
  • Adress och e-mailadress
  • Kreditkortinformation eller uppgifter som krävs för annat betalningsalternativ (se https://www.billmate.se för mer information om hur betalningsuppgifter hanteras)

 

Varför samlar vi in dina personuppgifter? 

  • Av dokumentationsplikt.
  • För verkställande och underhåll av tekniska och organisatoriska säkerhetsföreskrifter, för att säkra driftstabiliteten och vår möjlighet att skydda vår plattform och de tjänster som vi tillhandahåller mot eventuella fientliga angrepp såsom hacking.
  • För att skydda firmans juridiska intresse, exempelvis överträdelse av användningsrättigheter, samt p.g.a. lagstiftning kring t.ex. personupplysningar och materiella rättigheter.
  • För att kunna följa upp misstankar eller vetskap om säkerhetsbrott, samt rapportera till enskilda personer och myndigheter.
  • För hantering av frågor och klagomål från registrerade kunder och andra.
  • För hantering av inspektioner och förfrågningar från tillsynsmyndigheter.
  • För hantering av tvister med registrerade kunder och tredje part.
  • För statistiska undersökningar och inventeringar.

 

För alla användare som upprättar sig som kunder i vår webbshop (utöver ovanstående): 

Vi behandlar personupplysningar för nedanstående ändamål (tillägg till ovanstående nämnt): 

Personalisering  

  • Att rikta och anpassa vår kommunikation till dig som kund på webben.

Aktiv kontakt 

  • För att kunna leverera din beställda order.
  • För att kunna tillhandahålla kundservice om du kontaktar oss med dina frågor.

Betalningar 

  • För att du ska kunna genomföra betalning.

 

Vad gör vi med informationen? 

Vi använder informationen för att kunna mäta, undersöka och förbättra vår webbplats, samt i marknadsföringssyfte. Avsikten för att spåra besökare på webbplatsen är för att vi ska kunna visa så relevanta annonser som möjligt.  

För att vi ska kunna rikta så relevant innehåll som möjligt använder vi enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna efter användaren och den enhet som används. Informationen som samlas in delar vi även med oss till de sociala medier och annons-och analysföretag som vi samarbetar med. Detta gör vi för att vi ska kunna skicka generella erbjudanden och information via e-post, digitala banners och sociala medier.  
Önskar du inte längre information och erbjudanden från oss, så kan du avanmäla dig från vårt nyhetsbrev, sociala medier och blockera cookies från din dator. 

Den information som vi samlar in förmedlas aldrig till tredje part för marknadsföring som inte är kopplad till Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB), men kan delas med våra samarbetspartners och Facebook i syfte att kommunicera relevant information och erbjudanden från Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB).  

Information som lämnas till harpsoesweden.se säljs inte vidare till tredje part, och vi delger heller ingen känslig information. 

Som registrerad hos Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB) har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att ta del av den information som registreras om dig. Du har dessa rättigheter i enlighet med personuppgiftslagen. För mer information, eller för att få tillgång till den information som vi registrerat om dig, kontakta Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB) via e-post info@harpsoesweden.se 

 

Uppdateringar  
Vi arbetar för att tryggt och säkert förvara dina personuppgifter.  

Harpsöe Sweden (Harpsöe Alltjänst AB) förbehåller sig rätten att ändra, samt uppdatera denna policy. 

 

Personuppgiftsansvarig 

Harpsöe Alltjänst AB 
Box 3012 
531 03 Vinninga 
E-post: info@harpsoesweden.se 

 

Dina rättigheter 

Du som individ har rätt att kostnadsfritt, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss på adressen ovan (under ”Personuppgiftsansvarig”) få besked om vilka personuppgifter vi behandlar om dig samt information om omfattningen och syftet med sådan behandling. Du som individ har även rätt att när som helst begära att vi blockerar, utplånar eller rättar dina personuppgifter. Du har alltid rätt att återkalla ett lämnat samtycke och meddela att du motsätter dig fortsatt behandling av dina personuppgifter. Sådana rättigheter gäller enbart när personuppgiftsbehandlingar inte omfattas av annan lagstiftning, som t. ex skattelagstiftning, bokföringslag, arbetsrättslig lagstiftning och liknande. 

 

Kontakta oss 

Om du har några frågor gällande denna Integritetspolicy eller vår användning av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på info@harpsoesweden.se

 

Denna Integritetspolicy är senast uppdaterad 2019-08-16 och gäller fram till dessa att en revidering sker. Information om reviderad Integritetspolicy kommer att anslås på företagets hemsida. 

 

Fördjupning av integritetspolicyn:

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer/Recensioner

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar/recension på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Din kontaktinformation

Vid frågor kan ni kontakta oss på info@harpsoesweden.se

Ytterligare information

Vi samlar in information om dig under kassaprocessen i vår butik.

Vad vi samlar in och lagrar

Medan du besöker vår webbplats, kommer vi att spåra:

  • Produkter som du har visat: vi använder detta för att, till exempel, visa dig produkter som du nyligen har tittat på
  • Platsinformation, IP-adress och webbläsartyp: vi använder detta för ändamål såsom momsberäkning och fraktkostnader
  • Leveransadress: vi ber dig ange detta så att vi, till exempel, kan beräkna frakt innan du beställer, och skicka dig beställningen!

Vi använder också cookies för att hålla reda på varukorgens innehåll medan du använder vår webbplats.

När du köper från oss, ber vi dig att ge oss information som innefattar ditt namn, faktureringsadress, leveransadress, e-postadress, telefonnummer, kreditkortsuppgifter/betalningsuppgifter och valfri kontoinformation såsom användarnamn och lösenord. Vi använder denna information för syften, såsom att:

  • Skicka information till dig om ditt konto och din order
  • Svara på dina frågor, inklusive återköp och klagomål
  • Behandla betalningar och förhindra bedrägerier
  • Konfigurera ditt konto för vår butik
  • Följa lagliga krav vi har, såsom momsberäkning
  • Förbättra vår butikserbjudanden
  • Skicka dig marknadsföringsmeddelanden, om du väljer att ta emot dem

Om du skapar ett konto kommer vi att lagra ditt namn, adress, e-postadress och telefonnummer, vilket kommer användas för att fylla i dina uppgifter i kassan för framtida beställningar.

Generellt lagras bara information om dig så länge vi behöver informationen för de ändamål vilka vi samlar in och använder den, och vi inte är juridiskt skyldiga att lagra den. Till exempel kommer vi att lagra orderinformation för gällande tidsperiod för skatte- och redovisningsändamål. Detta inkluderar ditt namn, e-postadress och fakturerings- och leveransadresser.

Vi lagrar även kommentarer eller recensioner, om du lämnar dessa.

Vilka i vårt team har tillgång

Medlemmar i vårt team har tillgång till informationen du ger oss. Till exempel, både administratörer och butiksägare har tillgång till:

  • Orderinformation såsom vad som köptes, när det köptes och var det ska skickas, samt
  • Kundinformation såsom ditt namn, e-postadress samt fakturerings- och leveransinformation.

Vårt team har tillgång till denna information för att uppfylla beställningar, genomföra återbetalningar och tillhandahålla support.

Vad vi delar med andra

Vi delar information med tredje part som hjälper oss genomföra beställningar och lagra tjänster åt dig, till exempel —

Billmate

Betalningar

Vi tar emot betalningar genom Billmate. När vi behandlar betalningar, kommer några av dina uppgifter att skickas till Billmate, inklusive information som krävs för att behandla eller ge support för betalningen, såsom köpets totalsumma och faktureringsinformation.

Vänligen se Sekretesspolicyn för Billmate-tjänster för mer information.